Scroll Top

Personvern

THIBs personvernerklæring

THIB (TH INDUSTRIBYGG AS) tar personvernet til alle som samhandler med oss svært alvorlig. Som behandlingsansvarlig for personopplysninger, er vi forpliktet til å behandle dine personopplysninger i henhold til gjeldende lover og forskrifter. Denne personvernerklæringen gir informasjon om hvordan vi samler inn og behandler personopplysninger på www.thib.no. Når du besøker vårt nettsted, samler vi inn avidentifisert informasjon om deg, inkludert antall besøkende på ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsider brukerne kommer fra, og hvilke nettlesere som benyttes. Formålet med å samle inn denne informasjonen er å forbedre og videreutvikle innholdet på nettstedet vårt. Vi bruker ikke denne informasjonen til å identifisere deg personlig.

WordPress er THIBs nettstedsdatabehandler, og One.com er vår leverandør av domenedrift for thib.no. Informasjon som samles inn i forbindelse med driften av nettstedet lagres på en server som driftes av driftsleverandøren.

Innkommende meldinger fra vårt kontaktskjema behandles på samme måte som andre e-poster som vi mottar. Vi oppfordrer deg til å ikke sende konfidensiell, sensitiv eller annen konfidensiell informasjon på e-post, da vanlig e-post er ukryptert. Våre ansatte tar imidlertid alle nødvendige forholdsregler for å beskytte personvernet til de som kontakter oss via e-post og telefon. Når et arbeidsforhold avsluttes, vil e-postkontoen til den respektive ansatte bli slettet, men enkelte e-poster kan bli lagret og overført til andre kollegaer.

THIB har valgt å ikke oppnevne en egen personvernombud da vi ikke håndterer behandling av personopplysninger i stor skala. Vi anser imidlertid menneskelige ressurser og IT-støtte som normen i alle virksomheter og ingen hovedvirksomhet. På bakgrunn av dette har vi ikke utnevnt eget personvernombud.

Alle som spør har rett til grunnleggende opplysninger om behandling av personopplysninger i en virksomhet etter lov om behandling av personopplysninger (personopplysningsloven). THIB har gitt denne informasjonen i denne erklæringen og vil referere til den ved eventuelle forespørsler. De som er registrert i et av THIBs systemer har rett til tilgang til sin egen informasjon. Vedkommende har også rett til å be om at uriktige, ufullstendige eller opplysninger THIB ikke har tillatelse til å behandle blir rettet, slettet eller supplert. Krav fra den registrerte skal besvares gratis og senest innen 30 dager.