Scroll Top

Om

TH INDUSTRIBYGG
1

TH INDUSTRIBYGG (THIB) er en ledende norsk entreprenør innen tak- og fasadeløsninger. Selskapet har spesialisert seg på oppføring næringsbygg med bruk av elementbaserte moduler.

Dette bidrar til en rask, forutsigbar og miljøvennlig byggeprosess sammenlignet med tradisjonelle teknikker. Med omfattende erfaring og ekspertise, utfører THIB oppdrag over hele Norge, men har Stor-Oslo regionen som sitt primære operasjonsområde.

Vår visjon er å bli ledende i oppføring av miljøvennlige elementbaserte næringsbygg ved å kombinere vår faglige ekspertise med en dedikert og personlig tilnærming til hvert enkelt prosjekt.

Vi forplikter oss til å samarbeide tett med våre kunder og andre interessenter for å gi en effektiv og bekymringsfri byggeprosess som gir verdi og varighet for alle innvolverte aktører.

THIBs misjon er å være den foretrukne entreprenøren for oppføring av elementbaserte næringsbygg. Vi streber etter å tilby fullverdige løsninger som kombinerer vår faglige ekspertise med en dedikert og personlig tilnærming til hvert enkelt prosjekt.

Vårt mål er å gjøre byggeprosessen effektiv, forutsigbar og enkel for våre kunder ved å samle alle nødvendige komponenter for å ferdigstille et tett råbygg på en rask og miljøvennlig måte. Vi tror på å bygge langsiktige og bærekraftige relasjoner med våre kunder, og vi jobber hardt for å levere resultater som overgår forventningene deres.

Oppføring av næringsbygg skal være raskt, enkelt og forustsigbart for våre kunder!